RUIMTE HUREN?

Bent u op zoek naar een locatie voor het organiseren van een buurtbijeenkomst, vergadering, lezing, borrel of fotoshoot? In De Vlugt is van alles mogelijk!

Een aantal huurders verhuurt zijn ruimte soms voor een dag(deel).
Informatie en reservering van deze ruimtes kan worden geregeld via de betreffende ondernemers.

 • Westside
  Westside is een buurtcoöperatie met café. Westside wordt voor dagdelen verhuurd aan o.a. particulieren voor het geven van een feestje. Daarnaast kun je de ruimte huren voor sociale initiatieven.
  Informatie en reserveringen via: www.westsideslotermeer.nl westsideslotermeer@outlook.com of 020-3377177
 • C-lab
  KunstWest
   heeft een kunstgalerie met bar: het C-lab. Die wordt verhuurd wordt dagdelen, onder meer als borrel- en workshopruimte.
  Meer informatie via info@kunstwest.nl of 06-28954107
 • Van Eesterenmuseum
  Van Eesterenmuseum als originele locatie. Ben je voor een receptie, brainstormsessie, vergaderingen, workshops of lezingen op zoek naar een originele locatie voor maximaal 50 personen? Kijk dan eens bij het Van Eesterenmuseum, gevestigd in het voormalige kooklokaal van een huishoud- en nijverheidsschool voor meisjes. Ook bijzonder is de Van Eesteren museumwoning. Te gebruiken voor high tea of bijvoorbeeld een fotoshoot.Ook zijn er verschillende mogelijkheden voor de catering van een lunch, een ‘high tea’ of ‘aangeklede borrel’, of een warm en/of koud buffet.
  Wil je meer informatie? Mail dan naar info@vaneesterenmuseum.nl of bel met 020-4471857.
 • Studio Amsterdam
  Muziekstudio bij Studio Amsterdam
 • Zina
  Reflectie? Inspiratie? Concentratie? Symposium, vergadering of verjaardag? Wij organiseren je teambuildings- of inspiratiedag in De Vlugt. Onvergetelijk op maat! Laat je meevoeren op de stroom van mogelijkheden om samen met Zina je dag onverwachte wendingen te geven.
  Meer informatie via info@zinaplatform.nl of 020 5535126

Catering en overige diensten
Mocht u interesse hebben in catering gedurende uw evenement, dan is dat ook mogelijk. De dames van de Tafel van Zina kunnen fantastisch koken en cateren. Ook werken er verschillende fotografen, tekstschrijvers en filmers in het pand. Zij kunnen wellicht een rol spelen bij het vastleggen van uw evenement.

Groter evenement
Als u een groter evenement wilt organiseren zijn er soms ook mogelijkheden in De Vlugt. Zo werd onder andere het debat Creatieve Broedplaatsen voor een Creatieve stad in het pand gehouden. Op die dag stelden meerdere ondernemers van De Vlugt hun ruimte gedeeltelijk beschikbaar. Voor evenementen van deze grootte kunt u contact opnemen met Urban Resort.

Vaste huur

Wie geïnteresseerd is in een vaste plek in De Vlugt kan zich tot Urban Resort wenden.
In De Vlugt worden een tiental ‘klaslokalen’ gehuurd door een diversiteit aan creatieve ondernemers. Zodra een van deze ruimtes vrijkomt (dit gebeurt zelden), selecteert Urban Resort een nieuwe huurder. Het huidige aanbod van alle Urban Resort panden is te bekijken via http://www.urbanresort.nl/aanbod

Urban Resort
www.urbanresort.nl
info@urbanresort.nl
ACTA gebouw – Louwesweg 1
1066 EA Amsterdam
020 6937575

Contact met De Vlugt:
Burgemeester de Vlugtlaan 125
1063 BJ Amsterdam
broedplaatsdevlugt@gmail.com