Zina Platform

Een theatergezelschap van makers uit verschillende culturen en verschillende disciplines.
Haar repertoire bestaat uit levensverhalen van wijkbewoners.
Haar podium is de straat in de wijk.

Het begint bij aanbellen…
Zina

De theatermakers, schrijvers en beeldend kunstenaars van Zina vestigen zich in een wijk, bellen aan bij de wijkbewoners om hen en de buurt beter te leren kennen. Ze openen een Atelier als ontmoetingsplek en laten zich adopteren door de wijkbewoners om levensverhalen te verzamelen.

In de wijken van Amsterdam ontmoette Zina Malika, Fatima en Ferdousi. Zij gingen mee op pad met de Tafel van Zina en Beauty Verhalen Salon. Nu beheren zij het Zina Atelier hier in De Vlugt.

Een initiatief van Adelheid Roosen, Myriam Sahraoui, NazmiyeOral en Elly Ludenhoff.

Koffieochtend
Elke dinsdag van 9.00 – 12.00 u
ZinaWorkshopKring

Zina zorgt voor een warme en veilige omgeving voor de vrouwen uit Nieuw West. De koffie en thee staat klaar, Ferdousi geeft van 9.30 tot 10.30 Gymles en er zijn ongeremde gesprekken over familie, seksualiteit of financiën. Alle vrouwen uit de buurt  zijn van harte welkom.

Catering Tafel van Zina
TafelVanZina

De Tafel van Zina heeft haar eigen keuken en moestuin in De Vlugt. Voor al uw ontmoetingen met ontbijt, lunch en diner kunt u proeven uit de Marokkaanse, Turkse en Bengaalse keuken. Proef de Tafel van Zina!

IK ontmoet MIJ Workshop
Voorjaar 2014 start op donderdag een nieuwe groep
ZinaWorkshopOefening

Op deze donderdagen leert u van Jale Simsek en Myriam Sahraoui uw verborgen emoties kennen en wie u bent als individu en als onderdeel van een collectief. Door middel van lichamelijke oefeningen, meditatie en massages wordt u zich bewust van wat emoties met uw lichaam doet.
De deelnemers van de Train de Trainer Workshop ondersteunen deze sessies, in november 2013 werden zij officieel als ‘Ik ontmoet mij’-trainer benoemd.
U hoeft zich niet aan de melden, wees welkom om binnen te lopen.

Contact
Mail of bel gerust voor meer informatie of als u mee wilt doen met een Zina Workshop.
info@zinaplatform.nl of 020 5535126
www.zinaplatform.nl