Sqrean

sqrean_services
SQREAN werkt vanuit Broedplaats de Vlugt in Amsterdam. SQREAN is het papier voorbij. Onze designs ziet u alleen terug op een scherm – en dan in de vele variaties waarin we in de moderne tijd aan gewend zijn. Van klein (mobiele telefoon) tot middel (web) of zelfs tot megagroot (zoals videowalls). We werken in 3D design, interaction design, stils of bewegend beeld (animatie). Waar nodig zetten we ondersteunende software in om ook technisch de hoogst mogelijke kwaliteit te halen.

Graphic design studio sqrean is 100% specialist in 3D design, motiongraphic design en interaction design. Ons ontwerp past bij veel, zeer veel media. Dus maakt het niet uit waar u uiteindelijk zichtbaar wilt worden: (TV) beeldscherm, videowallls, bioscoopschermen… we schakelen snel en leveren uiteraard altijd design van topkwaliteit.

sqrean= het eindresultaat van een grafisch product gemaakt voor een daadwerkelijk scherm, event, mobieltje, en of andere grafische scherm toepassingen.

Diensten
3d design
Animaties, visualisaties, character designs en andere animatie of graphic designs waarbij 3d techniek het uitgangspunt is.
Beeld dat voor zichzelf spreekt. Daar draaien wij met de grootst mogelijke zorg en aandacht onze hand niet voor om.

Design in beweging.
Met het uiteindelijke doel voor ogen gaan we, op basis van de input of briefing van de klant, aan het schetsen en modelleren. Wij ontwerpen voor film & video, broadcasting (tv) én voor narrowcasting (audiovisuele displays op specifieke momenten en plaatsen).

Design bepaalt of het beeld en boodschap de ontvanger bijblijft. Een goed ontwerp is bepalend voor het beeld van kwaliteit. Dat vinden wij en onze opdrachtgevers kunnen zich daar altijd in vinden.

Website: www.sqrean.nl
Email: info@sqrean.nl
tel: 06 16 15 72 82

SQREAN LOGO PAYOF 001