KunstWest

Stichting KunstWest is een kunstenaarsinitiatief in Amsterdam Nieuw-West.
De stichting heeft als doel mensen door middel van kunst, cultuur en creativiteit met elkaar in contact te brengen. Om dit doel te verwezenlijken werkt KunstWest geregeld samen met verschillende maatschappelijke en culturele partners. Daarnaast produceert KunstWest kunst in opdracht voor de openbare ruimt en organiseert KunstWest exposities en evenementen op cultureel gebied. KunstWest verkoopt werk van autonoom werkende beeldende kunstenaars in de C-Lab Galerie.

Het C-lab

Het belangrijkste doel dat Kunstwest met het C-lab beoogd is een dialoog tot stand brengen tussen kunstenaars en de bewoners van Amsterdam Nieuw-West. Door bewoners via hun eigen creativiteit in contact te brengen met kunst hoopt KunstWest dat bewoners een andere kijk ontwikkelen op het alledaagse. KunstWest levert daarmee een bijdrage aan de maatschappelijke bewust wording en culturele emancipatie van bevolkingsgroepen in Nieuw-West. Het C-lab is de plek waar door het kunstzinnig experiment een unieke chemie ontstaat.
Hier werken professionele kunstenaars, bewoners en belangstellenden op een inspirerende en communicative wijze individueel of groepsgewijs aan projecten die binnen of buiten plaatsvinden. De ambitie van KunstWest is om de in het C-lab ontwikkelde formules bij succes te exporteren naar andere gebieden.

Stichting KunstWest

Postadres
Postbus 9179
1006 AD Amsterdam
Tel: 06 28954107
Mail:info@kunstwest.nl

Website: www.kunstwest.nl
(Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Bezoekadres:
KunstWest en het C-Lab is gevestigd in het gebouw De Vlugt
Burgemeester de Vlugtlaan 125
Amsterdam Nieuw-West

C-LAB Galerie van KunstWest
De galerie is open op Vrijdag van 13.00 uur tot 17.00 uur en op Zaterdag  van 13.00 uur tot 17.00 uur.