BEHEERDER

Urban Resort maakt leegstaand vastgoed geschikt voor creatieve bedrijvigheid.De stichting realiseert goedkope werk- en/ of woonruimtes voor ondernemers in de culturele en creatieve sector. Urban Resort fungeert zo als de ontbrekende schakel tussen leegstaande panden en kunstenaars.

Stichting Urban Resort werd opgericht in 2006. Inmiddels heeft de stichting meerdere panden in beheer waar De Vlugt er één van is. Andere locaties zijn HW10, De Acta, Het Volkskrantgebouw, Westerdok en De Heining.

Visie

Urban Resort wil geen platte verhuur verzorgen voor individuen, maar streeft naar inspirerende werkpaleizen voor zelfstandige groepen. Om verbouw- en exploitatiekosten laag te houden, moeten huurders bereid zijn een deel van het beheer voor hun rekening te nemen.

De huurders worden met zorg geselecteerd zodat er een groep ontstaat met onderlinge samenhang. Zo ontstaan panden waar bedrijven en organisaties een complementaire werking hebben: die elkaar diensten en wederdiensten bewijzen, maar óók bij elkaar klant worden!

Om de samenhang en uitstraling te bevorderen zijn in alle panden gemeenschappelijke ruimtes. Deze kunnen worden gebruikt voor samenkomsten, festiviteiten, evenementen en congressen.

Contact:

Stichting Urban Resort Network
www.urbanresort.nl
info@urbanresort.nl

Hoofdkantoor:
ACTAgebouw
Louwesweg 1
1066 EA Amsterdam
020 6937575

Bijkantoor:
Volkskrantgebouw
Wibautstraat 150
1091 GR Amterdam
020 6937575