werkplek beschikbaar!

Lokaal35 in broedplaats De Vlugt heeft per 1 april een werkplek beschikbaar in een ruim kantoor met hoog plafond, opengaande ramen en uitzicht op groene bomen. Het is bij ons lekker warm in de winter, zalig koel in de zomer en je treft een hoop gezellige kantoorgenoten, allemaal freelancers. In totaal is er plek voor zeven bureaus.
We delen een keukentje en een grote tafel voor brainstormsessies, overleg, lunches en koffie. Veel van ons werken nog ook op andere plekken, waardoor de ruimte gemiddeld door twee a drie mensen tegelijk gebruikt wordt. Ook hebben we twee superlieve en leuke honden die er zijn als hun baasjes er werken.

De Vlugt is een voormalige school aan de Burgemeester De Vlugtlaan in Amsterdam Nieuw- West. In de broedplaats zijn diverse kunstenaars en zelfstandig ondernemers gevestigd. Ook zit er een galerie, een museum en Westside café waar je zalig kunt lunchen en koffiedrinken.

De maandelijkse huurprijs voor de werkplek is €110 (exclusief BTW) inclusief wifi, schoonmaak en elektra. De broedplaats is goed te bereiken met het ov; tram 7 en 14, bus 21 en 80 stoppen voor de deur. Op loopafstand ligt metrohalte De Vlugtlaan (lijn 50).

Ben jij op zoek naar een vaste werkplek met gezellige kantoorgenoten? Kom dan gerust eens langs om kennis te maken. Mail: info@dorendelovermars.nl

lokaal35 de vlugt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA