Open Broedplaatsendag de Vlugt – 17 September

Kunstenaars en makers uit de Vlugt presenteren zich tijdens de Broedplaatsendagen Nieuw-West op zaterdag 17 september 

Met onder andere tours door de broedplaats langs open ateliers, georganiseerd door het Van Eesteren Museum en met het Feminst Art Fest in de galerie Kunstwest, met films, lezingen, expo en performances door vrouwelijke kunstenaars. In de middag kun je naar een hoorspel performance van kunstenaar Hee-Seung Choi. In de studio van ICK kun je terecht voor de zintuiglijke workshop Double Skin / Double Mind en ontspannen tijdens een yogales. Op de 2e verdieping tref je kunstenaarscollectief Goleb met een vooruitblik van hun aankomende culturele jaarprogramma La Cocina. Het Jan Klaassen Museum heeft drie theatrale presentaties en in de centrale huiskamer Westside luister je onder het genot van een heerlijke maaltijd en een drankje naar intieme optredens, waaronder multi-instrumentalist Allan. Voor wie nog niet naar huis wilt, is er DJ Loyd, die de fijnste plaatjes draait om de dag dansend mee af te sluiten.

Waar: Broedplaats de Vlugt, Burgemeester de Vlugtlaan 125

Wanneer: Zaterdag 17 september

Tijden: Feminist Art Fest vanaf 12.00u, Open ateliers vanaf 13.00u

Entree: Broedplaatsendag gratis, Feminist Art Fest zaterdag passe-partout 7,50 euro

Zie ook: www.broedplaatsdevlugt.nl | www.urbanresort.nl | www.feministartfest.com

Facebook event: www.facebook.com/events/1213552738684628/

BNWwebflyer