Kunstwest viert 5 jarig bestaan met een serie van 5 exposities.

kunstwest_logo

Opening 1e van 5 op donderdag 22 januari a.s.
Graag nodigen we u uit  om de opening van de eerste van een serie van vijf unieke  exposities bij te wonen.
Met deze serie viert KunstWest dit jaar haar 5 jarig bestaan.

De aftrap is op 22 januari met een expositie van wel 14 kunstenaars die qua stijl en uitvoering zo divers zijn als de bewoners van Nieuw-West zelf! Het anders zijn wordt hier gevierd met, de door curator Herbert van der Brugghen geselecteerde veertien kunstenaars waaronder een aantal winnaars van grote kunstprijzen.

Waar de een wilde collages van verf en papier maakt schildert de ander ingetogen stillevens. Los met dikke verf opgezette huis tafereeltjes worden afgewisseld met sfeervolle landschappen. Abstract en figuratief het is allemaal te zien bij deze bijzondere expositie.

De uiteenlopende mix van stijlen is een lust voor het oog. En daar gaat het de organisatoren van dit evenement nu juist om. Zelf schilders van het eerste uur in Nieuw-West zijn Jasper Banen en Rick Goudsmit van Kunstwest altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen in de kunst en naar de uitdaging om de Amsterdammers van binnen de Ring tot een tocht over de Ring te verleiden.

“Wat in andere grote wereldsteden normaal is, namelijk dat de spanning aan de stedelijke rafelrand zit, moet hier in Amsterdam ook kunnen!” vinden zij. In hun C-Lab ruimte van 135m2 aan de Burgemeester de Vlugtlaan 125 zal het vanaf 22 Januari bruisen als nooit tevoren!

De opening wordt om 18.00 uur verricht door Casper Verborg.
de deuren gaan om 17.00 uur open.
Het is helaas niet mogelijk om aan de bar te pinnen.

Adres: Cultuurgebouw de Vlugt, C-Lab van Stichting KunstWest, Burgemeester de Vlugtlaan 125 Amsterdam Nieuw-West.

Deelnemers aan de expositie zijn:
Marcel van den Berg
Joost de Bie
Saskia Blokzijl
Wiebe Bloemena
Aart Houtman
Rijnder Kamerbeek
Jan van Kempen
Coen van Leeuwen
Jaring Lokhorst
Harm Mouw
Michiel Paalvast
Rob Regeer
Robert Vorstman
Rogér Walschots

Organisatie: Jasper Banen en Rick Goudsmit Stichting Kunstwest.
Curator: Herbert van der Brugghen
Publiciteit: Lut Vanhellemont