Twee fotografen uit De Vlugt genomineerd voor SO 2014 – Selection of Dutch Photography Awards

soSO staat voor Selection Of dutch photography en is de fotografiewedstrijd die gaat over de creatieve identiteit van de professionele fotograaf. De wereld van de fotografie is dynamisch en als fotograaf moet je je duidelijk kunnen onderscheiden in persoonlijke visie en stijl.

De fotografen Petra van Velzen en Jean-Luc Truijens (allebei werkend in De Vlugt) zijn genomineerd voor deze prestigieuze fotografieprijs.

De overige genomineerde fotografen van SO 2014 zijn: Alek Bruessing, Alex ten Napel, Arjen Schmitz, Bastiaan Woudt, Carla Kogelman, Cindy Baar, Ernst Coppejans, Gea Schenk, Gerrit Schreurs, Gerritjan Huinink, Jaap Stahlie, Jacqueline Dersjant, Jeroen Hofman, Jitske Schols, Jouk Oosterhof, Du Choff, Maarten Kools, Marieke van der Velden, Marijke de Gruyter & Jet Vervest, Mike Harris, Nico Bastens, Robert Peek, Renate Beense, René van der Hulst, Robin de Puy, Tara Fallaux

SO 2014 – Selection of Dutch Photography Awards
Woensdag 26 november worden de winnaars bekend gemaakt van SO 2014 in het Stedelijk Museum in Amsterdam.

Lees meer over de SO 201 Awards


http://www.panl.nl/news/so-2014-presents